Възраждат sci fi хорърa "Полтъргайст" на Стивън Спилбърг

Pinterest LinkedIn +

Почитателите на Sci-fi жанра в киното могат да са доволни от най-новия, задаващ се на хоризонта римейк - този на култовия "Полтъргайст" (Poltergeist). Оригиналът от 1982 г., продуциран от самия Стивън Спилбърг (Steven Spielberg), спечели милиони фенове по света и логично от MGM решиха да заложат на "изпитаното".

Всъщност новината за него излезе още през 2008 г., но след последвалите събития, включващи фалита на компанията, плановете бяха отложени за по-далечен етап във времето.

Сега обаче, от Metro-Goldwyn-Mayer са готови да действат и дори вече повериха сценария на Дейвид Линдзи-Абеър, нашумял с Хитовия "Заешка дупка" (Rabbit Hole), за който Никол Кидман (Nicole Kidman) бе номинирана за Оскар.

Все още обаче от MGM не са обявили официално дали става дума за римейк или за цялостно възраждане на поредицата, състояща се от още две продължения.

Със сигурност обаче сюжетът ще се съсредоточи върху опитите на семейство Фрийлинг да спаси малката си дъщеричка от призраците, завладели дома им - история, която вярваме, ви е добра позната, ако сте сред ( онази категория киномани, за които паранормалните трилъри са задължителни.


Сподели.