Във Facebook стартира първият "социален сериен филм" Aim High (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

На 18 октомври във Facebook и Cambio ще се състои премиерата на първия "социален сериен филм", разработен от холивудско студио - Warner Bros. Digital Distribution. Озаглавен Aim High, сериалът проследява приключенията на тийнейджър (в ролята Джаксън Ратбоун от Twilight), чието ежедневие с нищо не се отличава от това на което и да е средностатистическо момче – училище, уроци, мечти за най-красивото момиче в колежа.

Ник Грийн обаче живее двойствен живот – това, което никой от класа му не знае, е, че е един от едва 64-мата тайни агенти на американските спец. служби под 20-годишна възраст и всяка нощ излага живота си на опасност, изпълнявайки мисии по залавянето на международни шпиони, терористи и пр.

Социалният аспект на поредицата се отключва индивидуално от всеки отделен зрител – гледайки Aim High през Facebook в специалния персонализиран режим, "X" ще може да види себе си или своите приятели в определени сцени от всеки епизод – от свои снимки, закачени на таблото с обяви в училището на Ник, до името си, закодирано в графитите, изрисувани по стените на тоалетните.

След като влезе в приложението на шоуто, "X" ще може да сподели мислите и впечатленията си от видяното на стената си, или чрез Twitter съобщения, както и избрани сцени от отделните епизоди.

"Чрез Aim High ние ще изведем дистрибуцията на видео съдържание на качествено ново ниво, превръщайки преживяването на всеки отделен зрител едновременно в негово лично и в дейност, чрез която да се социализира", коментира иновативния формат на поредицата Томас Гевеке – президент на WBDD.

"Това, че феновете имат възможността да станат част от продукцията, просто като я гледат, е наистина революционно", смята продуцентът на Aim High – Джоузеф Макгинти, по-известен като McG – режисьорът на Terminator Salvation, Chuck, Charlie's Angels и отделни видеоклипове на групи като Korn, Sublime, The Offspring и др., и изпълнителен продуцент на сериалите The O.C., Nikita и др.

Освен Ратбоун, в епизодите от Aim High участват Ейми Тийгардън (Friday Night Lights), Кланси Браун (The Shawshank Redemption, Starship Troopers), Грег Джърман (Ally McBeal) и др. Шоуто ще може да бъде гледано единствено на територията на САЩ.


Сподели.