Васил Найденов специален гост на финала на "Евровизия"

Pinterest LinkedIn +

Дни преди големия финал участниците в конкурса "Българската песен в Евровизия 2007" подготвят ново сценично представяне на своите песни. Повечето изпълнители ще заложат на нова визия, нов балет, нови прически и костюми, които пазят в тайна до самия финал.

Шоуто ще бъде открито от Мариана Попова – победител в миналогодишното издание на конкурса, а като специален гост е поканен Васил Найденов. Пет видеостени в различни форми и големина, на които ще се излъчва специално подготвена за случая анимация по време на изпълненията, са част от мултимедийния декор на шоуто, съобщават организаторите от БНТ.

Финалното шоу на конкурса "Българската песен в Евровизия 2007" започва в 20:40 часа на 24 февруари. За пръв път финалът ще може да бъде гледан и online на сайта на БНТ. Радиокамера ще показва най-интересните моменти на сцената, както и зад кулисите, където в специална стая финалистите ще наблюдават шоуто.

Телефонните номера, на които всеки ще може да подкрепи своя фаворит, ще бъдат съобщени за пръв път след изпълненията на дванадесетте песни . Избраната от зрителите песен ще представи страната ни на полуфинала на тазгодишния конкурс "Песен на Евровизия", който ще се състои на 10-ти май в Хелзинки, Финландия.
Сподели.