Васил Божков: Първият етап беше успешен!

Pinterest LinkedIn +

Бизнесменът в изгнание Васил Божков отчете успешен първи етап от политическия си проект. "Kародът се събуди" и "хунтата ще падне всеки момент", обяви той.

Проектът на Божков "Българско лято 2020", стартиран в средата на юни, продължава към следващия си етап, обяви самият той за последователите си във Фейсбук. "Днес преминаваме във втори етап - създаване на политическа сила, която да възстанови България от Третата национална катастрофа. Аз съм първият, който се регистрира за участие на платформата bgsummer2020.com. Моите виждания за бъдещето на проекта, ще бъдат публикувани там". 

Въпреки че мнозина виждат в това заявка за поредно преразпределяне на порциите, особено след като по време на живо включване на Христо Иванов от последните часове беше изпуснато и името "Маджо", протестите по булевардите на големите градове у нас продължават с пълна сила. И както изглежда, ще изиграят съществена роля за назряла политическа промяна. В каква посока - предстои да разберем.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.