Даниела Тренчева скочи срещу протестиращите: Боклукът мирише!

Pinterest LinkedIn +

Даниела Тренчева направи остро изказване срещу протестиращите на Орлов мост.

В личния си профил във Фейсбук тя качи гневно послание срещу всички онези недоволни от системата, които обаче ограничават правата на обикновения човек.

Водещата на новинарската емисия по Нова телевизия изригна: "Пият бири, линейките ги заобикалят. Животът и шансът за живот ги заобикалят, простете метафората. Те са се барикадирали с кофите, тези за боклук. Вероятно мирише на какво ли не…".

Като конкретен пример за това колко точно пречат недоволните на хората тя разказа историята на 96-годишен мъж, който разчитал на автобус, за да стигне до болница и да занесе лекарства на неподвижната си съпруга. Да, обаче заради блокадите той се е объркал в маршрутите и той така и не успял да се ориентира. Помогнало му е младо момиче - с такси и с молби пред лекари.

В същото време положението на линейките не е по-добро. Въпреки че протестиращите се гордеят, че пускат колите на „Бърза помощ” да преминат, то истината не е точно такава. Линейки минават, но не през „Орлов мост”, където е основният пункт на блокадите. А през локалното платно. Ами ако за някого тези секунди или минути забавяне се окажат фатални?

От думите на Тренчева не прозира подкрепа на управляващите. Но се чете ясен укор към онези, които с действията си излагат себеподобните си на риск.

Сподели.