Въпрос за 100 000 лева тази седмица в „Стани богат“

Pinterest LinkedIn +

Това се случва едва във втория сезон на играта по bTV и за трети път в историята ѝ у нас

Въпросът за 100 000 лв. ще бъде отворен тази седмица в „Стани богат“ по bTV. Това ще се случи във втория сезон на играта в ефира на bTV и за трети път в 22-годишната ѝ история у нас. Любима на милиони зрители по целия свят и лидер по гледаемост в своя слот, тази седмица телевизионната игра ще достави невиждани емоции и вълнение за своите почитатели пред малкия екран и всички платформи на bTV Media Group.

„Да разказвам или направо да кажа верния отговор?“, с хладнокръвие и увереност пита забележителният участник на метри от върха в играта.

„Това е исторически момент, дай да те прегърна!“, ще възкликне водещият Михаил Билалов, който няма да може да скрие радостта си при всеки следващ светнал в зелено отговор.

“Удивителното в “Стани богат” е да наблюдаваш как участниците си доказват, че е имало смисъл да четат всичките тези книги, да учат и да са любопитни към света. Свидетел съм как знанията им се материализират и колко щастливи са те при всяко светване на отговор в зелено. Наистина нашето студио е едно от малкото останали места, където да си умен е готино!”, коментира водещият на играта.

Участникът, който с играта си ще демонстрира завидни познания, умело използване на жокерите, невероятно спокойствие и премерен риск, ще бъде аплодиран в публиката от своята съпруга и от един от внуците си. След края на своето участие той дори ще се просълзи, но това ще се случи едва когато чува от съпругата си емоционалното признание, че е играл страхотно и колко много се гордее тя с него.

До този момент в „Стани богат“ само двама участници са стигали до последния въпрос в дървото на играта, като само единият успява да отговори правилно.

Как звучи последният въпрос в “Стани богат”, кой е участникът със солидни познания и уникален усет и дали ще отговори правилно на последния въпрос за 100 000 лв. – зрителите на bTV ще разберат тази седмица!
Гледайте внимателно „Стани богат“ – всеки делник от 18:00 ч. по bTV.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.