Новите епизоди на "Стани богат" започват от 13 февруари

Pinterest LinkedIn +

Водещият Михаил Билалов ще посреща знаещите с техните колоритни истории, професии и каузи всеки делник от 18 ч.

Новият сезон на емблематичната телевизионна игра „Стани богат“ стартира на 13 февруари, понеделник, точно в 18:00 ч. по bTV. Колоритни участници – хора с богата култура, с впечатляващи истории и съдби, разнообразни професии, мотиви за участие и каузи (лични и благотворителни)  ще седнат на стола на знанието, готови да отговорят на 15-те въпроса и да грабнат заветните 100 хиляди лева. В новите епизоди всички те ще бъдат в компания на водещия Михаил Билалов и заедно с него ще стъпват ту уверено, ту на пръсти из лабиринтите на знанието в „Стани богат“.

С милиони фенове по целия свят и над 20-годишна история в България, новият сезон на обичаното предаване по bTV очаква всички пред екраните. Динамична игра, нови любопитни въпроси и силен хъс за знание и победа обещават страхотно настроение за всички с новите епизоди на предаването.

В новия сезон на тази велика игра ще станем свидетели на невероятните знания на участници без аналог, които са истински празник за умаЩе ви срещнем с различни смислени хора и всякакви симпатични чешити, които ще ни докажат, че знанието е безценно“, споделя водещият Михаил Билалов.

Точно преди година стана възможно и за всички фенове на легендарното предаване да премерят сили със „Стани богат“ и да проверят знанията си чрез онлайн играта му. Дигиталната игра „Стани богат“ е достъпи навсякъде и по всяко време, а участниците могат да играят без регистрация, неограничен брой пъти.

Малко преди старта на снимките на новите епизоди на пазара се появи и книгата „Стани богат“. Не малко от участниците в новия сезон споделят, че заедно с онлайн играта, книгата е най-добрата им тренировка преди да седнат срещу Михаил Билалов. Предстоящият нов сезон от 13 февруари обещава качествено развлечение за цялото семейство, а верният отговор винаги е само един!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.