Ваня спечели дуела за оставане във "Фермата". Ще изпълни ли Кирил заканата си да си тръгне по собствено желание?

Pinterest LinkedIn +

Ваня спечели дуела за оставане във фермата. Тя победи приятелката си Ралица и доказа за четвърти път, че може да се справи с всяко предизвикателство. Водещите Иван и Андрей многократно отбелязаха незаменимото качество на Ваня да мисли по време на целия дуел, което неминуемо води до победа.

Рали, исках да те видя на финал... Благодаря ти за всичко и те обичам много“, призна Ваня преди да свали портрета на Ралица от стената.

След като стана ясно, че тя се връща във фермата и съответно отново ще бъде фермер на седмицата, нейният злостен критик Кирил заяви, че започва да пише отново искане за вот на недоверие срещу Ваня. Едва ли някой ще го подкрепи, като се има предвид, че много хора от другия лагер за пореден път бяха принудени да признаят както физическото, така и психическото превъзходство на младата жена. Пламен дори й предложи след излизането от "Фермата" да се замисли за спортна кариера.

Много зрители обаче се запитаха дали вместо да иска вот на недоверие срещу фермерката на седмицата, Киро не трябва по-скоро да изпълни категоричната си закана, че ако Ваня отново спечели, той доброволно ще напусне "Фермата". Независимо от това е ясно, че очевидно той няма да може да разчита на зрителския вот, ако стигне до финала. Ето какви коментари в социалните мрежи предизвика победата на Ваня в събота:

"Кирчо, торбичката и хващай пътя, плюнчо злобен! Да те видим колко си мъж! Мърдай към изхода!"
"Значи, долкото разбрах от последните думи на джибрата, той не е човек, който държи на думата си и няма да напусне, а ще прави вот на недоверие. Гледаше като плъх в трици, ама пак наглее"
"Киро и да си тръгне, ще си остане гаден плъх"
"Ваня и тоя миндил алкохол киро ще го смачка на арената"
"Ваня, дори да не спечели формата, е моралният победител. Търпи обиди, унижения и би 4 жени досега... През седмица е на дуел... Жена-воин!"

Как ще се развият нещата, предстои да видим. Любопитно е да разберем и кого новата стара фермерка ще посочи за ратай на следващата седмица.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.