Мелодрами във "Фермата 7": Любо отпадна след дуел с Киро, който пък искаше да се откаже от победата си

Pinterest LinkedIn +

"Днес Кирил и Любо изнесоха открит урок по чест и мъжество, пред величието на който всички се смириха" - обявиха на страницата на "Фермата" във Фейсбук.

След дуела между двамата Кирил победи Любо с 4:1, след което обяви, че иска да се откаже от наградата си и да си тръгне от шоуто вместо Любо. „Любо ми върна вярата към себе си и към живота. Човек като Любо трябва да победи. България има нужда точно от такива хора. С радост давам победата си на Любо, защото искам той да продължи“, бяха думите на Кирил.

Продуцентът Иван обаче каза, че това не е възможно, а самият Любо коментира ситуацията така: „Днес загубих дуела, но си тръгвам като победител. За да се научи един воин да побеждава, първо трябва да се научи да губи. Киро е победителят, който продължава напред. Аз си отивам вкъщи”, каза той на излизане от "Фермата". 

Минути след това фермерите научиха, че именно Любо е тайнственият дарител за реставрацията на стенописите в храма.

В края на неочаквано сълзливия епизод на "Фермата" тази вечер стана ясно, че актьорът Кирил не само остава във фермата, но има и големи шансове да стигне до финала. След гласуването на фермерите пък стана ясно, че следващият дуел ще бъде между Пламен и съперника, който той избере между Коцето и Стефан. 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.