Кирил отстрани Стефан на метри от финала на "Фермата 7" и прати Ваня на дуел за елиминация. Коментарите на зрителите са безпощадни!

Pinterest LinkedIn +

За нещастие на огромен процент от зрителите на "Фермата 7" актьорът Кирил успя да елиминира деликатния си съперник Стефан след втория ден на битките между тях. Силовите състезания, свързани с коване и рязане на дървесина, не бяха стихията на интелигентния предприемач, който обаче се бори мъжки и в някои от битките не му достигнаха само секунди, за да вдигне победния флаг.

Той обаче напусна шоуто с достойнство и позитивизъм, заявявайки, че винаги може да се намери нещо добро у всеки човек. Доброта, разбиране и диалогичност са нещата, в които вярва състезателят с най-аналитичен ум, както стана ясно от участието му в предаването "Преди обед" тази сутрин, часове след излизането на Стефан от "Фермата".

Не така добронамерен беше победителят в двубоя - актьорът Кирил. Ни в клин, ни в ръкав след една от битките той обяви, че Стефан е лицемер. Голяма подкрепа за него бяха отпадналите участници от сезона, които бяха поканени като зрители на арената. Те подкрепяха приятеля си шумно, като според някои от зрителите пред екрана доста преиграваха на моменти. Ето и част от коментарите им:

"Снощи такива викове не съм чувала и в Столипиново! Хора без грам култура! Отвратих се от фермата!"
;

"Събирането на толкова токсични и злобни хора на едно място определено ми идва в повече! Пълна липса на спортменство и уважение към противника! Жалкият подскачащ клоун Ивайло, в комбинация с крещящата агитка на противняка Кирил - жалко шоу, видимо подкрепяно от продукцията... Остава и победител да направят Киро - мъжа, публично унижаващ и заплашвал със саморазправа жена в ефир, ама явно и това е приемливо и напълно нормално поведение за продуцентите!";

"Пълна излагация и на Киро и на “агитката” зад него… пълен провал и на предаването, че позволяват този цирк… Стефан е най-големия победител! Адмирации! Простотията отново надмина интелекта…"

"Фермерството не е проста работа. Не е само пирони и рязане на греди. Защо няма игри показващи мисловна дейност, логика, организираност и т. н. Само мускули и триони. Снощи Стефан изнесе на всички лекция по спортсменство"

"Напълно съм съгласна с всички мнения! Простотия и злоба издигнати на пиедестал! Фермата 7 стигна дъното! Какъв кастинг само, на толкова дребни души - групата на Мартина. Какво пробуждане - на най-ниските страсти! Срам ме е, че гледах досега, все се надявах, че хубавите качества ще вземат връх. Но не би! Стара истина е, че лошите черти потъпкват добрите! Жалко! Срам! Мерзост!"... 

Прокрадват се и мнения, че Кирил е толкова абсурден образ, че вероятно просто е много добър актьор, влязъл в роля, зададена му от продуцентите.

Очаквано, след като стана фермер на седмицата и сигурен финалист, Кирил посочи за пореден път Ваня като първи дуелист. Дали петият й дуел на арената ще се окаже фатален за нея и срещу кого ще избере да се изправи тя, предстои да видим в края на седмицата.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.