Ваня Червенкова изкарала ТЕЖКО коронавируса заради жестоки диети

Pinterest LinkedIn +

Жестоки диети и глад са причина бизнесдамата Ваня Червенкова да изкара толкова тежко коронавируса. Риалити звездата от ВИП Брадър 2015 дълго време криеше, че е дала положителна проба, защото не искала да притеснява близките си.

Тези дни Червенкова най-сетне е дала отрицателна проба за Ковид-19 и вече може да си отдъхне, че животът й е извън опасност. „Ваня много се страхуваше от най-лошото, защото е рисков пациент. Претърпяла е близо 30 операции заради атентата срещу нея, а белите й дробове са най-застрашени“, разказват нейни приятели.

„Сещам се за най-великото послание върху пръстена на цар Соломон: И това ще мине. Благодаря ви! Разплакахте ме“, написа Ваня.

Всъщност по-големият проблем се оказали не операциите отпреди близо 20 години, а заниженият й имунитет в следствие на диетите. От няколко години насам Ваня води сурова борба с килограмите. За кратко време тя успя да смъкне близо 35 кг и продължи да слабее с диета, измислена от самата нея.

Хранителният режим бързо стана популярен сред звездите, а Ваня дори написа книга за отслабването.

Именно драстичното вталяване обаче й изиграва лоша шега. Заради гладуването имунитетът й паднал застрашително и организмът й много трудно се преборил с коронавируса.

Още когато диетата на Ваня Червенкова доби популярност, в интернет се появиха мнения, че е опасна за здравето, тъй като лишавала организма от ценни вещества.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.