Ваня Бонева (Survivor): "Playboy бе моята тийнейджърска мечта"

Pinterest LinkedIn +

Навръх Ивановден, именничката Ваня Бонева - героиня в третия сезон на "Survivor", сподели, че еротичната фотосесия за "Playboy" е осъществена за нейно лично забавление.

"Снимах се, за да изпълня една моя голяма тийнейджърска мечта, пък и няма да крия, че винаги съм обичала да позирам", каза за Avtora.com Ваня Бонева.

"Фотосесията беше единствено и само, за да се позабавлявам, а не за да привлека вниманието върху себе си или да предизвикам някакъв допълнителен медиен интерес", yтoчни Бонева.

"След снимките получих много вулгарни предложения. Много хора с добри финансови възможности си позволиха да ме притесняват и да ми отправят различни "оферти", коментира екс сървайвърката. 

Във връзка с това, бившата "оцеляваща" сподели, че е обвързана с мъж, който има собствен бизнес, обича високите скорости и стреля отлично.


Снимка: "Playboy"

Ваня Бонева разкри още, че няма никакво желание да навлиза в дебрите на родния шоубизнес.

В момента реалити участничката активно се подготвя за предстоящите кандидатстудентски изпити. "Не взимам дейно участие в нощния парти-живот на София, защото искам да се съсредоточа върху образованието си".

Ваня Бонева потвърди и намеренията си да запише дуетна песен със сестра си - певицата Vessy.

"Изцяло съм оставила този проект в ръцете на Vessy, което е съвсем естествено, защото тя е тази, която е посветила живота си на музиката", каза Весела.

"Освен това, аз смятам и да продуцирам песента, която вече е почти завършена. Остава само да се дооформи текста и да се запише", допълни още Бонева.

Сподели.