Ван Дам купонясва с мутри в Люлин, тръгва си без часовник след облог на канадска борба

Pinterest LinkedIn +

Атрактивните изяви на холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme) в София очевидно нямат край. След като уважи на няколко пъти Sin City, този път белгиецът изненадващо се оказа във вихъра на купона в люлинския Bar&Dinner Snake, собственост на бизнесмена Киро Киров.

Според очевидци на партито обаче, този път актьорът така и не успял да се овладее след погълнатото обилно количество алкохол и се е превърнал в изключително забавна гледка за всички присъстващи в заведението.

"Дойдох за едно кафе сутринта и не повярвах на очите си – Жан-Клод Ван Дам крещи и подскача върху една от масите, трошейки чаши и чинии", коментира клиент на Snake пред "24 часа".

Според непотвърдената версия, звездата загубил контрол, след като цяла нощ се наливал с алкохол с непознати, а след това изгубил баровския си часовник за няколко хиляди долара, не успявайки да победи на канадска борба опонент в облога.

Информацията бе частично потвърдена и от самия собственик – Киро Киров, който разкри, че Ван Дам лично е дошъл да си говори с него на английски и е признал, че е загубил аксесоара. В компанията на белгиеца пък изненадващо били и няколко момчета с едри рамене от Люлин, до които ВИП персоната на актьора трудно се откроявала и мнозина от посетителите дори не го разпознали в началото.

В крайна сметка, след цяла нощ пиянство Жан-Клод и хората му се изнесли от Snake, оставяйки персоналът да почиства счупени стъкла и посуда от пода. Ние пък можем само да добавим, че колкото и желание да има от страна на останалите звезди от екипа на The Expendables 2 да му "разпуснат края", то пред изявите на Ван Дам, има още много да се стараят, докато го стигнат в това отношение.


Сподели.