Валерия спечели сърцето на Евгени

Pinterest LinkedIn +

Пианистът предложи брак на манекенката

„Какво да те правя? Ти си голяма беля! Разбрах го в момента, в който те срещнах. Ние сме напълно различни. Ти си самонадеяна, дръзка, ината и безкомпромисна. Дойдох тук и предполагах, че ще е откачено. Дали ще срещна истинската любов, преследван от сто камери – имах своите съмнения. И тук идва голямата беля – срещнах я! Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб. Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми. Пазя всички писма и ги чета непрекъснато“ – призна Евгени пред Валерия в последния епизод на "Ергенът".

Признанието му завърши с предложение за брак, придружено от думите: „Валерия, обичам те! Надявам се да ме направиш най-щастливия мъж на земята. Моля те да станеш моя жена!“. Избраницата му, която преди това имаше инфарктна среща с бъдещата си свекърва, сподели пред камерите, че е много щастлива. "Това е нещо, което чаках най-дълго“ – заяви Валерия.

Трудно е да се каже, че изборът на Евгени беше лесен за него. "Убива ме мисълта, че трябва да кажа сбогом на една от тези прекрасни жени. Това е най-трудното нещо, което съм правил в живота си“ - каза той в началото на последния епизод от риалитито. В крайна сметка, след като направи своя избор, той каза много мили думи на Елена-Антоанета, завършвайки с думите: Елена, искам да знаеш, че ти си перфектната жена, просто не съм сигурен, дали си перфектната жена за мен“.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.