Валентин Гавазов напусна Survivor след скандален племенен съвет

Pinterest LinkedIn +

Валентин Гавазов е поредният участник, напуснал приключенското реалити "Survivor: Островите на перлите", стана ясно след новия епизод от шоуто. 52-годишният пловдивчанин прекрати участието си, след като по-голямата част от съплеменниците му в "Мого Мого" гласуваха за неговото изгонване.

Преди началото на племенния съвет, "оцеляващите" в "Мого Мого" се изправиха един срещу друг в изпитание за личен имунитет. Победител в играта стана Силвия Радулова, която остана да виси на греда, закрепена само с ръцете и краката си, в продължение на близо 40 минути и спечели и двата имунитета.

Самият племенен съвет на "Мого Мого" премина под знака на ожесточени скандали и размяна на остри реплики. По-голямата част от съплеменниците открито обвиниха Валентин Гавазов за всички интриги в племето, както и за изгонването на Лъчезар Ангелов.

Най-възрастният участник в "Островите на перлите" - Гавазов, отрече всички нападки, заявявайки, че не може да продължи да живее в племе, в което основните теми на разговор се въртят около секс. На финала на съвета всички в "Мого Мого" единодушно гласуваха против Валентин Гавазов, а самият той и Георги Вънов дадоха своите гласове срещу Галина Петкова.

Междувременно, в "Пачека" 40-годишният Николай Мартинов направи спалня и люлка за своите съплеменници, което му осигури засега оставане в приключенското реалити Survivor.
Сподели.