Спорове и интриги сред "оцеляващите" в Survivor

Pinterest LinkedIn +

Взаимоотношенията на "оцеляващите" участници в приключенското реалити "Survivor" са пред пълен разпад, стана ясно след поредния епизод от шоуто. Споровете и разногласията в племето "Мого Мого" нарастват, а в лагера на "Пачека" мъжете заявиха, че са се превърнали в роби на жените.

Георги Вънов и Валентин Гавазов от "Мого Мого" споделиха мнението си, че дните им на "Островите на перлите" са преброени, благодарение на жените в племето. И двамата оцеляващи отправихи остри критики към поведението на 24-годишния Спас Стоянов и мотористката Силвия Радулова. В "Пачека" Али Алиев и Иван Димитров заявиха, че са се превърнали в роби на жените и това предизвиква сериозни дрязги.

Междувременно, 40-годишният Николай Мартинов от София призна намерението си да "отведе" вратаря Здравко Здравков до финала на шоуто. Самият футболист отвърна остро на стратегията на Николай с думите, че няма нужда от водач и че не се интересува от интригите му.

В следващото издание на "Survivor: Островите на перлите" състезателите в "Мого Мого" ще застанат един срещу друг в битка за личен имунитет, а по-късно ще свикат и поредния си племенен съвет, който се очертава като един от най-ожесточените в приключенското реалити.
Сподели.