Устатата Рийз Уидърспуун и подпийналият й съпруг осъмнаха в ареста

Pinterest LinkedIn +

Носителката на Оскар и бивша съпруга на Райън Филипи Рийз Уидърспуун (Reese Witherspoon) и настоящият й съпруг Джим Тот (Jim Toth) са били арестувани и отведени в полицейско управление в Атланта едновременно, но по различни провинения.

На 19 април 2013 г. служители на полицейски патрул спират автомобила, управляван от Тот, след като стават свидетели на пристрояването му в лентата за обратно движение, съобщава Variety.

Наскоро сдобилият се с първородния си син от Уидърспуун откривател на таланти е дал положителен тест за употреба на алкохол, а междувременно 37-годишната актриса се конфронтирала със служителите на закона, позволявайки си поведение и вербални нападки, заради които бива обвинена в нарушаване на обществения ред.

Така и двамата се озовали в полицейското управление, а малко по-късно пуснати под гаранция. Според полицейския доклад за инцидента разговорът, проведен между единия от офицерите и Рийз Уидърспуун, е бил следният:

"Г-жа Уидърспуун се показа през прозореца на колата и заяви, че не вярва, че действително съм полицай. Тогава аз казах на г-жа Уидърспуун да си седне на задника и да мълчи. Г-жа Уидърспуун ме попита: "Знаеш ли името ми", а аз отговорих "Не, не е необходимо да го знам…" и добавих: "точно в този момент". Г-жа Уидърспуун заяви: "Предстои ти да научиш коя съм".

Уидърспуун и Тот, които сключиха брак през 2011 г., а в края на 2012 г. станаха родители, трябва да се явят в съда на 22 април 2013 г. Актрисата е в Атланта по повод снимките на новия си филм The Good Lie.

Сподели.