Johnny Depp и Reese Witherspoon триумфират на наградите People's Choice

Pinterest LinkedIn +

Холивудските звезди Джони Деп (Johnny Depp) и Рийз Уидърспуун (Reese Witherspoon) триумфираха на годишните награди People's Choice.

Вместо да получат статуетките си за най-добър актьор и най-добра актриса на тържествена церемония, актьорите бяха подготвили благодарствени речи, които се излъчиха на запис по телевизията.

Крайната мярка се наложи заради продължаващата стачка на Гилдията на сценаристите в Америка, която не разреши членове на гилдията да подготвят сценарии за церемонията.

Джони Деп спечели престижното отличие за участието си в "Карибски пирати: На края на света", докато Уидърспуун бе наградена за ролята си във филма "Извличане".

Мат Деймън (Matt Damon) и Кира Найтли (Keira Knightley) спечелиха наградите за най-добри екшън звезди.

Третата част на поредицата "Карибски пирати" спечели приз за най-добър филм, а "Ултиматумът на Борн" - за най-добър екшън филм.

В музикалните категории за най-добър певец бе обявен Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake), а за най-добра певица - Гуен Стефани (Gwen Stefani).

Призовете People's Choice са едни от малкото награди, определяни след анкетиране на представители на широката аудитория в Америка.
Сподели.