Устата вече е "Друг". Виж новата визия на рапъра през обектива на Александър Моллов

Pinterest LinkedIn +

След продължително отсъствие един от утвърдените и отдавна доказали се режисьори на музикални видеопродукции у нас – Александър Моллов – се завръща с най-новия си проект – 4-минутният екшън видеоклип на Устата "Друг".

Освен Устата във видеото към "Друг" участват топмоделът на Визаж Олга Модева и професионалният ММА боец и актьор Борис Балев. Подготвяйки се за ролите си, двамата прекарват няколко дни в зала, където провеждат специални тренировки за снимките на бойните сцени.

Самият рапър, който е автор на текста на парчето (музиката е дело на Светлин Къслев), отново експериментира с визията си, този път с помощта на топ-гримьорката Грета Великова.

Нейното име се свързва с най-големите кино и ТВ продукции, снимани в България, като 300: Rise of an Empire, Conan the Barbarian, номинираният за Оскар 2010 в категория грим The Way Back, "Мила от Марс", "Пълна лудница" и очаквания наесен ТВ сериал "Четвърта власт", в който променя до неузнаваемост нашумелия актьор Михаил Билалов, познат като Джаро от "Под прикритие".


Сподели.