Устата рапира върху фолклор. Снима клип с Калоянчев

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Устата отново изненада своите фенове с нова песен, но по-изненадваща е стиловата ориентация на парчето - хип-хоп интерпретация на една от най-популярните родопски песни "Пустоно лудо и младо".

За прераждането на родопската песен, освен римите на рапъра, спомагат и гласовете на фолклорното трио Мария Тодоринова, Николета Николова и Албена Стойнева, тъпанът на Ивайло Георгиев и гайдата на Добри Рахнев – Байчара.

"Пустоно лудо и младо" вече направи своята премиера - на годишните награди на сп. Блясък, а за първи път в телевизионен ефир беше излъчена в "Шоуто на Слави".

Виж видео от участието на Устата в предаването тук!

Идеята за съчетание на традиция и ново време в парчето "Пустоно лудо и младо" се прехвърля и във видеото, обясняват от екипа на Устата. Снимачната площадка събира на едно място големия български актьор Георги Калоянчев и младия изпълнител Устата.

 

Двамата изиграват ролите на космонавти на лунно пътешествие, а кадрите са заснети от небезизвестния режисьор Николай Нанков. Облечени в реалистични скафандри, Устата и Калоянчев са снимали видеото на две снимачни площадки - в дома на актьора, и на декор с лунен терен.

Във видеото взимат участие още топмоделът Галена Димова, Мис България – Вселена 2005, и красавиците Зари и Гери. Клипът ще се завърти в българския телевизионен ефир в края на месец февруари.

Сподели.