Поп-фолк и метъл в общ клип

Pinterest LinkedIn +

Поп-фолк певицата Цветелина засне клип към новата си песен "Мразя те", в който взе участие и пловдивската метъл група Krossfire.

Жанрово парчето се определя като метъл балада и е включено в последния албум на изпълнителката "Нищо не е случайно". Режисьор на видеото пък е Иван Енев.

За снимките на клипа е бил затворен един от най-големите заводи в град Пловдив - "Хелиос". Кадрите са направени при много ниски, минусови температури, а заради стайлинга, участниците в клипа са били облечени само по блузи с къси ръкави и потници в продължение на 8 часа.

"Въпреки нечовешкия студ, на който беше подложен целия екип, смятам, че направихме нещо наистина добро и съвсем скоро зрителите и почитателите на моята музика ще се убедят сами в това", заявява след края на снимките самата Цветелина.

Музиката на "Мразя те" е дело на Дани Манолова, текстът е на Свобода Даскалова, а аранжиментът е поверен на Максим Горанов. Атрактивното видео се очаква да излезе в първите дни на месец март по музикалните телевизии.
Сподели.