Dolph Lundgren снима филм в България

Pinterest LinkedIn +

Холивудският актьор Долф Лундгрен (Dolph Lundgren) започна снимките на новия си филм с работно заглавие "Директен контакт" (Direct contact) на снимачната площадка на "Ню Бояна" в България.

Лундгрен играе екшън герой, като се превъплъщава в образа на затворника Майк в новата продукция на американската компания "Ню Имидж".

Снимките на продукцията ще продължат четири седмици. През този период в снимачна площадка ще бъдат превърнати също стадион "Локомотив", столично заведение, различни места в Панчарево и Равно поле. В "Ню Бояна" снимките са на закрити декори.

Сценарият на "Директен контакт" проследява съдбата на героя на Долф Лундгрен - затворника Майк, на когото предлагат секретна мисия. В замяна му гарантират законно измъкване от затвора. Майк приема сделката като вярва, че тя идва от правителството. Но се оказва, че е нает от американски бос от подземния свят, за да спаси отвлечената му дъщеря Ана, в чиято роля се превъплъщава Джина Мъри Мей (Gina Marie May).

Информацията, с която Майк разполага е, че Ана е в България. Той тръгва по следите й, за да се срещне с местните мафиоти, набедени за отвличането й. Ролите на част от "лошите" са поверени на Майкъл Паре (Michаel Pare), Владимир Владимиров, Ути Бъчваров и Башар Рахал в ролята на български генерал. Мисията на Майк е успешна, но изненадата е, че отвличането на Ана е заблуда. Историята завършва щастливо. Ана и Майк се оказват влюбени и много богати.

Режисьор и продуцент на филма е Дани Лернер (Danny Lerner). Реализацията е от изцяло български екип.
Сподели.