"Усещане за жена": Гергана Стоянова ще мери сили с Гала и нейното "На кафе" всеки ден по TV7

Pinterest LinkedIn +

На 23 септември 2013 г. в ефира на TV7 ще стартира ново предаване, ориентирано изключително към женската аудитория. Озаглавено "Усещане за жена", то е продукция на !no frame media и ще се излъчва всеки делничен ден от 10:00 ч., явявайки се пряк рейтингов конкурент на "На кафе" с Гала.

Водеща на "Усещане за жена" ще бъде актрисата Гергана Стоянова, чиито последни големи филмови роли бяха в лентите "Шивачки" и "Миграцията на паламуда", както и в ТВ сериала "Отплата". До момента тя оглавява кабинета на министъра на културата Петър Стоянович, в който ще остане и занапред, но на друг пост, а преди това се реализира като директор продукция на историческия сериал "Недадените".

Телевизионните зрители вероятно я свързват и с предаванията от недалечното минало "Знаете ли български", "Свят за двама" и "Малки истории" по БНТ, предаването за култура и изкуство "Иначе" на bTV и модното шоу "Огледала" на Pro.bg. През изминалия телевизионен сезон направи своя културна рубрика в предиобедния блок на БНТ1 "Денят отблизо с Мария".

Гергана Стоянова ще е основният, но не и единствен водещ на "Усещане за жена". Всеки ден от седмицата към нея ще се присъединява по още един водещ – популярни лица, определяни като специалисти в областта на различните рубрики в предаването.

Сред тях ще са световна шампионка по художествена гимнастика, съпруга на популярен архитект и тяхната дъщеря, завършила моден дизайн в Милано, лекар, практикуващ алтернативна медицина и др.

Сподели.