Underworld 5 с по-малко блестящи вампири и без Кейт Бекинсейл като Селийн

Pinterest LinkedIn +

Преди няколко седмици разбрахме, че поредицата Underworld съвсем не е изпратена в небитието и ще се завърне с нова част, за която досега не знаехме нищо.

The Hollywood Reporter ни дава първи подробности за предстоящия sci-fi екшън, който няма да заложи на Кейт Бекинсейл като Селийн - формула, която се доказа като най-успешната за франчайза. 

Колкото и да е странно, новият филм ще продължи историята на вампирския клан с кръвопиеца Дейвид (в ролята е Тио Джеймс) като основно действащо лице.

Той беше един от кръвопийците, взели страната на Селийн в Underworld: Awakening и според новия сценарий той трябва да продължи войната с върколаците (ликани). 

Към Джеймс ще се присъединят други две главни за историята героини, които ще са нови за франчайза и все още не е ясно от кои актриси ще бъдат изиграни.

Важното за успеха на Underworld 5 обаче e доколко те ще си паснат с актьора и колко харизматични ще са - в противен случай лентата ще разчита единствено на история и качество на заснемане, които, за съжаление, не са най-силната страна в последните филми от поредицата.

Сподели.