Uncharted: Fight for Fortune излиза за Vita на 4 декември

Pinterest LinkedIn +

Предварително разпространената неофициална информацията за предстоящото издаване на Vita ексклузивна CCG игра, базирана на касовия франчайз Uncharted, бе потвърдена от Sony с анонс, включващ допълнителни подробности около заглавието.

Uncharted: Fight for Fortune е походова игра с карти, позволяваща висока степен на индивидуален подход. Тя е разработвана от Sony Bend и ще излезе на 4 декември. Цената й ще бъде $5. Fight for Fortune е замислена като допълнение към Uncharted: Golden Abyss и като такава ще бъде обвързана с последната.

С излизането на предстоящия пач за Golden Abyss играещите издадената в началото на тази година игра ще могат да започнат да отключват специални карти за Fight for Fortune.

Sony обещават на играчите осемчасова сингълплеър кампания, асинхронен мултиплеър, както и два допълнителни пакета със съдържание, наречени съответно на втората и третата игра от поредицата - Among Thieves и Drake's Deception. Те ще бъдат достъпни за сваляне в премиерния ден на Fight for Fortune.

Едновременно с официалния анонс на последната от Sony потвърдиха, че Golden Abyss е сред заглавията, включени в абонаментната услуга PlayStation Plus. Така срещу $17.99 за три месеца или $49.99 за една година Vita потребителите ще си гарантират незабавен достъп до пет заглавия, към които ще бъдат добавени още 13.

Сподели.