UltrasBet.BG - футболни прогнози от професионалисти

Pinterest LinkedIn +

Огромна част от феновете на спорта в България обичат да правят залози докато наблюдават определеното събитие по телевизора или на своя лаптоп или мобилно устройство. Обаче, за да правиш успешни залози, се изисква постоянно следене на всички детайли, колкото и малки на пръв поглед да изглеждат те, и именно те са тайната между успеха и провала.

Не всеки обаче разполага с това време, а прогнози в интернет може да се намерят стотици, но почти всички от тях са необосновани и са напълно пристрастни и неинформирани. Именно поради тази причина решихме да създадем портала UltrasBet.BG, където не се ограничаваме единствено в даването на обосновани спортни прогнози, а се опитваме да сме полезни с абсолютно всичко, което знаем както за спорта, така и за сайтовете за залози и да помагаме на нашите читатели с необходимата информация и съвети, за да станат те по-успешни дори за тях залагането да е просто хоби.

В UltrasBet.BG покриваме най-интересните футболни срещи от родната efbet Лига като няма как да пропуснем и сблъсъците от турнира за купата на България. Другото любимо първенство на българските футболни фенове е Висшата лига, като е излишно да споменаваме че е любима също и на екипа на нашия сайт, и поради тази причина тя е отразена до най-малкия детайл. Нямам как да пропуснем и сблъсъците на грандовете в Испания – Реал Мадрид и Барселона, а в последните години италианската Серия А започна да си връща блясъка и за това няма как да я подминем.

Освен футбол, други наши любими спортове за които може да намерите огромно количество обосновани прогнози са тенис и баскетбол. Не пропускаме да отразим всеки един сблъсък на Григор Димитров като освен него обръщаме огромно внимание на тримата най-добри в света – Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер. Като става въпрос за баскетбол то всеки се сеща, че говорим за НБА. Най-добрите баскетболисти в света са събрани в първенството на САЩ и Канада, и макар да не се наспиваме, няма как да не гледаме и пишем за тази извънземна лига.

Естествено, след като вече си намерил мястото, където да намираш подробна информация и огромно количество спортни прогнози, идва въпросът къде е най-подходящо да правиш своите залози? В момента нашия любим сайт за залози е Ефбет. Той предлага най-високите коефициенти на всички пазари за които даваме прогнози и вие ще получите най-много печалба, ако правите вашите залози именно в него.

Надяваме се да Ви хареса нашия сайт за спортни прогнози и да Ви бъдем полезни да увеличите вашите успешни залози в дългосрочен план.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.