Най-добрите сайтове за футболни прогнози – мнения за Бетинум

Pinterest LinkedIn +

Как да изберем най-добрия уебсайт за футболни прогнози

Футболът никога не е бил по-популярен, а с него и спортните залози. Любимата игра на малки и големи отдавна се превърна в огромен бизнес, от който печелят и губят милиони хора. Губещите най-вече са онези, от които букмейкърите печелят, а именно залагащите. За да не бъдете част от тях, а да сте част от хората, които печелят от царя на спортовете, ви трябват добри футболни прогнози с висока успеваемост.

Футболните прогнози са част от ежедневието на залагащите и датират още от появата на самия спорт. Има множество сайтове, които предлагат своите услуги безплатно или платено, но малко от тях имат добри познания и могат да се нарекат професионалисти в областта.

Кой сайт за футболни прогнози е надежден?

Като залагащ, вие трябва да можете да различавате надеждните източници от потенциалните измамници. Наистина е трудно и човек не може да ви даде гаранция, че няма да попаднете в капана. Но можете да намалите вероятността този неприятен сценарий да се случи, ако имате предвид няколко показателя:

- Проверете за реална статистика, която трябва да има архив за поне 10 месеца назад.

- Добрите / достойни типстъри не винаги избират прогнози от най-големите европейски лиги. Почти невъзможно е да се предскажат резултатите от всички турнири на 1 кръг, да речем, Висшата лига. Експертите в областта са разширили знанията си за по-малко известни лиги. Вземете това под внимание, когато плащате за футболни прогнози.

- Надеждните сайтове, предлагащи футболни прогнози, са загрижени да предложат допълнителна стойност чрез прилагане на полезни инструменти за разширяване на знанията за сферата на залаганията на своите клиенти. Инструменти могат да бъдат различни ръководства, статии, обясняващи същността на залаганията, видовете залози и други.

- Обърнете внимание за наличието на Общи условия и Политика за поверителност. Това са индикатори, че даден сайт може да бъде посочен като надежден източник, който зачита всички правила относно правилното използване на такива услуги от непълнолетни лица, събиране и съхраняване на личните ви данни и др.

- Ако имате някакви въпроси относно надеждността на дадени сайтове, можете да проверите тяхната компетентност, достигайки до техните форми за контакт. Коректните сайтове трябва да ви отговорят в рамките на няколко минути или най-много 1-2 часа и от пълнотата на отговора им можете да си формирате собствено мнение. Вижте също така дали в сайта има телефон за контакти. Ако има такъв, позвънете и задайте въпросите си, за да се уверите, че зад него стои човек, който разбира от своята работа.

- Ако сайтът предлага само платени прогнози, попитайте за 1 или поне няколко безплатни, в случай че няма изложени такива, с които да се уверите, че всичко е реално и има някаква успеваемост. Ако не се съгласят да ви дадат, то значи по-скоро са от онези, които искат да ви вземат парите. За да спечелиш клиенти, трябва да придаваш някаква стойност, а ако не даваш поне една безплатна прогноза, каква би било тази стойност? Ако има изложени безплатни прогнози, прочетете и потърсете логика в техните аргументи. Ако откриете достатъчно информация, която би била полезна, то може и да има надежда в този сайт.

- Обърнете внимание на това колко често сайтът обновява своята информация и прогнози. Дали е актуален и се поддържа от екип от хора, или някой си го проверява, когато се сети, също така колко и каква е информацията, която се споделя и т.н.

От кои сайтове за футболни прогнози да се пазим?

Сайтовете, които можем да ви посъветваме да избягвате и които със сигурност целят да ви вземат парите, без значение вашата изгода, са тези, които предлагат 100% успеваемост, сигурни прогнози или уредени мачове.

Има множество измамници, които обещават и продават обръщалки Първо полувреме / Краен изход из Фейсбук или различни форуми. Коефициентите за такива мачове са над 15. Всеки трезвомислещ човек може да се досети, че вместо да "продават" подобна информация, измамниците биха могли да я използват за себе си. Например залог от 1000 лв. би им донесъл 15 000 лв. Доста хора се оплакват, че освен сумата за информацията (между 50 и 70 лв.) често губят и залозите си.

Нашият съвет е да не се подлъгвате по обещанията за бързи и лесни пари. В повечето случаи зад това се крие измама.

Доказани уеб сайтове за футболни прогнози

Все пак има и сайтове, които предлагат съвети за залагания, като Betinum.com, който присъства в интернет от много години и се е доказал като професионален със своите добре аргументирани анализи на прогнози.

Betinum.com е сайт, който със сигурност може да Ви бъде полезен, ако търсите футболни прогнози. Анализите на обоснованите им прогнози включват най-важната и обстойна информация за отборите, както и прогнози на най-интересните мачове за деня. Безплатните им прогнози са разделени в няколко секции – "Златна и Сребърна прогноза", "Сингъл прогнози", "Фиш на седмицата", "Предизвикателства", "Обосновани прогнози" и "Дългосрочни прогнози".

Мнения за Бетинум

Добро впечатление правят и множеството положителни мнения за Бетинум в интернет пространството. Betinum.com има репутация на добър сайт с цивилизован и коректен екип, който постоянно прогресира и се популяризира на българския пазар. Това може да се отчете като извод спрямо коментарите в интернет пространството за този спортен сайт.

Статистика на Betinum.com

Това е едно от най-силните оръжия на Betinum.com Под всяка колонка, представена в месечната им статистика, има снимка на фиша, игран със 100 лв. Едно от доказателствата за реалността и прозрачността на сайта. В Абонамента, който предлага Betinum.com, се включват множество прогнози, разделени в различни категории, а именно: Фиш на деня - най-твърдите 2-3 прогнози за деня, които се играят комбинирано в права колонка, Платинена прогноза - най-сигурният залог според анализаторите им, Сингъл прогнози - индивидуални прогнози с около 2 коеф., Предизвикателства - интересни стъпаловидни прогнози, които носят доста голяма печалба при спечелването им, Мартингейл прогнози, прогнози На живо и други. Всеки ден екипът на сайта пуска Препоръки за залози и предлага 24/7 поддръжка на клиенти чрез Чат на живо или по телефон. Не е задължително да се абонирате за услугата на Betinum.com, за да следите техните прогнози. Както вече споменахме, те предлагат и безплатни прогнози, които също имат висока успеваемост. Футболните прогнози се добавят ежедневно, като се оставя достатъчно време до началото на срещите, за да вземете последното решение. В сайта ще откриете още стратегии за залагане, ръководство на основните прогнози, интересни ежедневни футболни факти и други инструменти, които биха ви помогнали при залагането на футболни мачове.

Намерете златната среда и не след дълго ще берете плодовете на предприемчивостта си, но все пак не забравяйте, че понякога и най-изчерпателното предвиждане, съпроводено от факти и статистика, може да удари на камък. Няма да спрем да повтаряме, че във футболната игра всичко може да стане.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.