Онлайн залози в Ефбет и Bet365

Pinterest LinkedIn +

Голяма част от букмейкърските компании се насочиха към удобните онлайн залози, които стават все по-предпочитани от залагащите. Предоставят несравнимо по-добри условия, отколкото наземните пунктове. Сайтовете се усъвършенстват постоянно, добавяйки нови функционалности и екстри, които да улеснят потребителите. Букмейкъри като Ефбет и Bet365 постоянно обогатяват своето портфолио, включвайки много нови игри, пазари за спортните залози и бонуси, които да радват клиентите им.

Какво е нужно, за да открием сметка?

Участие в този вид развлекателни игри могат да вземат само пълнолетни лица. Създаването на акаунт е лесен процес, който не отнема много време. Изисква се попълване на регистрационен формуляр. Въвеждат се лични данни и детайли за сметката в сайта, като е задължително те да са коректни. Възможно е да ви бъдат поискани копия на лични документи като лична карта или шофьорска книжка, за да удостоверите, че сте притежател на акаунта. Ако си създавате акаунт в лицензиран букмейкър, не се притеснявайте за своите документи, защото те са защитени от Държавната комисия по защита на личните данни. Така само с една регистрация вие може да участвате в редица онлайн залози с впечатляващи коефициенти.

Предимства на онлайн залозите

Предполагаме, че много от вас са запознати с основните функции на сайтовете за онлайн залози. Накратко ще ви покажем кои са положителните страни на залагането в интернет и кое би ви донесло дивиденти. Съветваме ви преди регистрация в подобни платформи да се информирате за възможностите, за да не останете разочаровани от предлаганите услуги.

Интернет залаганията трупат все повече фенове. Много потребители се насочват именно към този метод заради лесния достъп и възможността да се залага директно през компютър, таблет или телефон. Тук трябва да вмъкнем факта, че все повече компании, като Ефбет и Bet365, разполагат с мобилни апликации, което позволява участие и залози по всяко време, независимо къде се намирате. Сами може да откриете разликата между коефициентите в интернет и тези в наземните пунктове. Получавате стотици пазари за отделните събития като корнери, картони, голове, хендикапи и още други опции, позволяващи лесно комбиниране и залагане както на сингъл, така и в колонки. Залозите онлайн ви гарантират множество печалби, разбира се, ако познавате даден спорт и умеете правилно да анализирате ситуацията около него.


Ефбет – букмейкър с бонуси за всеки клиент

Първата компания, която реши да пробие с онлайн залози в България, е Efbet. Преди няколко години те създадоха един иновативен продукт, който се разви по-бързо от очакваното. Много потребители останаха изненадани от предлаганите услуги и значително по-високите коефициенти за българския пазар. Участието е напълно легитимно, а данните ви са строго защитени. Имате шанс за залози в десетки спортни дисциплини, като изборът пред вас е повече от голям.

Ефбет е лицензиран букмейкър, който се грижи за поверителността на вашата информация. Имате достъп до постоянен съпорт, отговарящ на вашите запитвания. Залозите се осъществяват бързо, като просто трябва да селектирате предпочитаните от вас варианти за игра. Разплащателните методи са удобни за българския потребител, като имате различни начини за депозит и теглене, дори да не сте притежател на банкова карта.

Бонуси са предвидени за всеки нов потребител. Ще получите безплатни залози на стойност до 100 лв,, ако се регистрирате в системата на Ефбет. За лоялните клиенти на сайта също са предвидени различни оферти и промоции. Очаквайте редица бонуси за презареждане, които имат лесни за покриване условия.

Bet365 – най-разрастващата се компания

Макар бет365 да е основан в началото на новия век, то съвсем наскоро придоби лиценз за България. Старите потребители трябваше да се регистрират с нови профили в системата, но всичките им средства бяха изплатени по удобни за тях начини. Сега участието в игрите на компанията е напълно законно и може да се извършва от всеки пълнолетен гражданин на Република България.

Наличните пазари в букмейкъра варират, но в повечето случаи са над 100. Следени биват над 30 спорта, като за всеки опциите за игра са изключително разнообразни. Онлайн залагането в бет365 е повече от приятно с наличната опция "Кеш аут". Лесно контролирате своите фишове, като може да ги затворите в удобен за вас момент, независимо дали сте на печалба, или не. Това ви дава възможност за избягване на големи загуби или гарантиране на сигурна печалба, ако се колебаете в развоя на срещата.

Промоционалните оферти са насочени към всички потребители на букмейкъра. Ще намерите бонуси за голяма част от спортовете, а всеки нов клиент получава начален бонус, който e 100% от първия му депозит в сайта. Използването на офертите е напълно безплатно и допустимо за всеки, спазващ условията им. 


Защо да залагаме онлайн ?

Препоръчваме ви да се насочите към лицензирани букмейкъри, които гарантират за вашата сигурност и защитата на наличните средства. Онлайн залозите са най-добрият вариант, който ще ви позволи залагане на редица спортни събития всеки ден. Получавате високи коефициенти, а многобройните пазари за игра ще помогнат за правилния ви избор.

Следвайте своята стратегия и бъдете готови за невероятни печалби с минимален брой избрани събития.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.