Букмейкър Рейтинги - новата институция за спортни залози в България

Pinterest LinkedIn +

Букмейкър Рейтинги е най-новата институция в България, която ви помага с професионални прогнози и съвети за спортни залагания. Ние сме новатори, но не и екип, за който областта е нова и непозната. Ние сме хора, за които прогнозите от всякакви спортове са част от нашето професионално ежедневие.

Нашият отбор е съставен от професионални типстъри, журналисти с дългогодишен опит и спортни анализатори. Всеки един от нас има огромни познания в спорта и предлага на нашите читатели най-задълбочените и професионални прогнози за успешни залози.

Част от нашия екип са добре познатите и популярни журналисти на аудиторията в България – Николай Александров, Борис Касабов, Георги Драгоев, Стефан Ралчев… И четиримата са с над 15-годишен опит в журналистиката.

Освен прогнози за футболни мачове от цял свят и всички турнири, в Букмейкър Рейтинги може да намерите всекидневно прогнози за баскетбол (НБА, Евролига и други), качествени и доказано успешни волейболни и тенис прогнози.

Нашите специалисти в тениса и волейбола демонстрират високата си класа и успеваемост. И това не е всичко – само при нас може да се доверите на изпитан професионалист и световен шампион. Руският гигант Николай Валуев също е част от нашия отбор, давайки съвети за интересни боксови и ММА срещи на ринга.

Отново ние единствени предлагаме на нашите читатели ВИДЕО прогнози на специалистите ни. Всички ние заставаме с лицата и имената си, за да покажем, че не се страхуваме от неуспешната прогноза, но успешните ни носят удовлетворение, защото знаем, че сме ви помогнали...

Сайтът Букмейкър Рейтинги обаче не е само прогнози. Ние предоставяме експертни мнения в подробни букмейкър ревюта. Може да се запознаете с всеки букмейкър, на който искате да се доверите. Може да сравните две или повече компании, за да изберете най-подходящата за вас.

Вижте класацията ни на топ букмейкърите за България (Bet365, Betfair, Winbet и др.).

Редовно обновяваме рейтингите на букмейкърите. Може да се възползвате от бонусите и промоциите на различните сайтове за залози, които публикуваме, за да бъдете в час с всичко ново, което се предлага на пазара.

Винаги може да разчитате на нас, когато имате въпроси, защото ние ще ви отговорим или посъветваме. Ние приемаме жалби и помагаме за разрешаването на спорове, когато е възможно.

И още… в раздел "Знания" може да се запознаете подробно със съвети по какъв начин да залагате, какво да знаете за видовете стратегии за залагане, видовете играчи, залози и пазари. Какви са предимствата и недостатъците на залозите преди събитието или по време на мача, как да управлявате банката си, начини да подобрите успеваемостта и други важни детайли.

Сайтът Букмейкър Рейтинги е активен и в социалните мрежи. Разполагаме с активен You Tube канал, за който може да се абонирате и да намерите всички най-нови видеозаписи на нашите специалисти. Както и развита Инстаграм страница, а вече сме публични и във Фейсбук.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.