Ultimo откри новите си модели за бельо във... Facebook! Виж снимки!

Pinterest LinkedIn +

Популярният бранд за дамско бельо Ultimo продължава с маркетинговите си експерименти.

След ангажиментите на мускулестата екс спайска Мел Би, пищната Пийчис Гелдоф и сексапилната Кели Брук (Kelly Brook), марката продължава с 14 естествени дами, намерени чрез.... социалната мрежа Facebook.

Новите лица на Ultimo нямат нищо общо с модата или шоубизнеса - някои от тях работят като стюардеси, други все още учат в университет, а това, което ги обединява е възрастта - от 20 до 53 години. Както можем да се досетим, мерките им също са далеч от тези на Жизел Бюндхен или Бар Рафаели.

"Ние от Ultimo създаваме мода за нормалните и естествени жени, които са красиви сами по себе си. Те имат различни фигури, различна възраст, както ще видите и от новите ни звезди", коментираха босовете на бранда.
 
В мрежата вече се появиха и кадри от новата рекламна кампания, така че можем да ви покажем какви са новите стандарти за красота.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.