Уикеда и Plastic Bo. се включват в концерта на Elvis Jackson

Pinterest LinkedIn +

Уикеда и Plastic Bo. ще се включат в концерта на популярната словенска банда Elvis Jackson. Както вече е обявено, музикантите ще свирят на 9 март в столичния клуб Алкохол.

Plastic Bo. се завръщат на софийска сцена след дълга пауза, а
наскоро Уикеда привлякоха нов пети член в състава си - тромбонистът Боян Маринов.

Междувременно Уикеда подготвят своя нов албум с работно заглавие "Еволюция", а на 19 март групата стартира национално турне с заедно с варненската група Crowfish.

По време на участието си в Алкохол, Elvis Jackson ще промотират последния си албум, озаглавен "Against the Gravity". Словенците, чието звучене се доближава до музиката на Sublime, са свирили на една сцена с групи като Fishbone, The Offspring, Asian Dub Foundation, Vandals и др.

На 7 март словенската банда ще свири в клуб Петното в Пловдив.

Електронни билети за концерта на Elvis Jackson в София могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.