Сръбска изненада на концерта на Soulfly

Pinterest LinkedIn +

Поредна скрита изненада готвят организаторите на концерта на Soulfly. Освен предварително оповестения списък с подгряващи групи, необявен досега изпълнител също ще се изяви на концерта на 15 март в столичната зала "Универсиада".

Става дума за Hornsman Coyote от популярната сръбска банда Eyesburn. До момента джаз-реге музикантът е участвал на два пъти в албуми на Soulfly в парчетата "Moses" и "Inner Spirit".

В официалния си Myspace профил, музикантът е обявил две дати в София, като едната е с групата на Макс Кавалера (Max Cavalera). Все още не е ясно, дали Hornsman Coyote ще бъде тук по покана на "Строежа" или самите Soulfly.

Подгряващи на предстоящия концерт на Soulfly ще бъдат унгарците Subscribe, българите от Artery, както и официалният съпорт на Soulfly - Incite, банда на доведения син на Макс Кавалера - Ричи Кавалера (Richie Cavalera).

Електронни билети за концерта на Soulfly могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".Сподели.