Ubisoft отложиха рилийза на Assassin's Creed Revelations за PC

Pinterest LinkedIn +

Само седмица след анонса, с който Warner Bros Interactive Entertainment обявиха, че PC версията на Batman: Arkham City ще излезе около месец след конзолните портове на играта (през ноември), Ubisoft също имат разочароваща новина за геймърите, предпочитащи да играят на своите персоналните компютри и по-конкретно за онези от тях, които очакват с нетърпение появата на най-новата игра от екшън адвенчър поредицата Assassin's Creed – Revelations.

Вместо на 15 ноември – премиерната й дата за Xbox 360 и PlayStation 3, Revelations ще излезе за PC в последния месец от 2012 г., като точната й дата на издаване предстои да бъде уточнена. Както в повечето подобни случаи, причината за отлагането на рилийза на играта за PC не се споменава.

Revelations ще отведе изкусния убиец Ецио Одиторе и респективно играчите, обитаващи средновековната вселена на Assassin's Creed чрез него, в Константинопол, където нарастващата армия на Тамплиерите заплашва да дестабилизира региона.

Ubisoft обещават на феновете на поредица още нови режими, карти и герои, нов арсенал от оръжия и способности, както и подобрено свободно тичане, битки с куки и усъвършенстваното орлово виждане. Френската компания не за първи път забавя рилийза на свои заглавия за PC – сред най-пресните примери са From Dust и Driver: San Francisco.

Сподели.