Ubisoft с мултиплатформена видеоигра по хитовото ТВ шоу NCIS

Pinterest LinkedIn +

Хитовият американски криминален сериал Военни престъпления (NCIS) ще бъде адаптиран в епизодична видеоигра, чийто сюжет се разработва от сценаристите на шоуто, което до момента има 9 реализирани сезона, три номинации за Emmy, две за People's Choice Awards и шест награди ASCAP, последната от които от 2009 г.

Новината дойде от френската компания Ubisoft, която ще издаде заглавието за пет различни платформи - PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii и Nintendo 3DS, още в края на другия месец. NCIS The Game ще съдържа четири епизода, като действието във всеки от тях ще се развива на различно място – Атлантик Сити, Дубай и т. н., а ролята на играчите ще бъде повече от една.

Подобно на телевизионната поредица, в която екип от професионални спецагенти към Морското бюро за разследване на престъпления във Вашингтон разкрива такива, извършени във флота или при които са пострадали моряци и които представляват заплаха за цялата страна, за разрешаването на отделните случаи ще са нужни колективни усилия.

Това означава, че играчите ще могат да се прехвърлят от персонаж в персонаж, влизайки в кожата на суперагент Лерой Гибс, експертката по съдебна медицина Аби Скиуто, д-р Доналд (Дъки) Малард, който след всичко, през което е минал, е почти библейски мъдрец и виртуозният IT специалист Тимоти Макги. NCIS: The Video Game се разработва от Ubisoft.


Сподели.