Ubisoft "натиска педала на газта" с Asphalt™: Urban GT 2

Pinterest LinkedIn +

На 23 август Ubisoft – един от най–големите издатели на видео игри в световен мащаб, съобщи, че ще пусне на пазара играта с лиценз на Gameloft Asphalt™: Urban GT 2 – симулация с коли за системата PSP® и за Nintendo DS™.

"Ubisoft с вълнение представя поредната част от една от най-добре продаваните игри в жанра "автомобилни състезания" за Nintendo DS™", споделя Tony Key, вицепрезидент на маркетинг звеното в Ubisoft. “Asphalt™: Urban GT 2 е най-богатата по съдържание състезателна игра за конзоли и ще даде възможност на геймърите да участват във незабравими улични автомобилни състезания."

Asphalt™: Urban GT 2 бе посрещната с бурни аплодисменти благодарение на своето богато съдържание и увлекателен геймплей и моментално се превърна в хитова търговска марка в жанра "автомобилни състезания" (избрана бе от IGN за най-добрата игра за мобилни телефони в този жанр за 2005 година).

Играта "превключва на скорост" с шест гейминг режима, многобройни опции за тунинг, 30 камиона и 36 лицензирани автомобила и мотоциклети, които отвеждат състезателните симулации за конзоли до едно ново, много по-високо ниво. С цел допълнително повдигане на настроението Asphalt™: Urban GT 2 е озвучена с музика на Moby; присъстват и образите на Pussycat Dolls, както и музиката им.

Asphalt™: Urban GT 2 е разработена от Virtuos и Game Source и ще излезе за DS през ноември 2006 и за PSP през март 2007.

Сподели.