ТВ лято: риалити, сериали и концерти в ефира на MM

Pinterest LinkedIn +

От понеделник, 19.06., ММ стартира с новата си лятна програмна схема. Тя ще бъде в сила до края на август 2006 г.Сред акцентите на програмата са риалити шоуто „Да бъдеш като Бекам“, чисто новият сериал „Vice versa – Трансформация“ и редица ексклузивни концерти.

През уикенда, в духа на Световното първенство по футбол, ММ стартира излъчването на риалити шоуто „Да бъдеш като Бекам“. Заснето в Мадрид през февруари 2004 г., в него Бекам споделя уменията си и богат опит с 16 щастливци на възраст между 9 и 13 години, спечелили различни състезания по цял свят  и получили шанса да тренират със своя герой.

Това е първият път, когато Бекам прави нещо ексклузивно за младата аудитория. Режисьор на риалити шоуто е Ръсел Томас, а продуцент - Андрю Хиги. Състоящ се от 9 епизода, риалити шоуто ще се излъчва събота и неделя от 18:30 ч.

За първи път ММ стартира излъчването на ТВ сериал в ефира си. „Vice versa - Трансформация“ е френски комедиен сериал, чийто първи сезон се състои от 26 епизода и е насочен главно към тинейджърската аудитория.

Премиерата на епизодите е всеки делничен ден от 17:00 ч., а повторението им е респективно в сутрешните часове от 11.30 ч. „Vice versa - Трансформация“ е по идея на Луис Беланд и е изцяло дублиран на български.

В неделните вечери, от 20:30 ч. зрителите ще се радват на ексклузивни концерти на нашумели поп и рок изпълнители. Тази неделя, 25 юни, ММ ще излъчи концерт на James. А през юли ще бъдат излъчени концерти на Stereo MC's (02 юли), Cher (09 юли), Moby (16 юли), Moloco (16 юли).

Сподели.