Още големи имена в програмата на рок лято Каварна 2006

Pinterest LinkedIn +

Концертите на британската група The Cult и американците Twisted Sister и Testament са сред големите събития на започналото на 2 май рок лято в Каварна. Освен тях в морския град ще гостуват руските звезди Любе и Филип Киркоров, стана ясно на официална пресконференция, състояла се тази сутрин в зала Matti'd.

В присъствието на кмета на община Каварна, спечелилият титлата мъж на годината за 2005 г. Цонко Цонев и представители на Жокер Медия, начело с Лияна Мелик-Пашаева (на снимката), разкриха списъка със съвместните концерти, които организират.

Първото събитие е с дата 30 юни и е концертът на легендарната британска група The Cult. Подгряващите концерта са две български и две руски групи: Ахат, Контрол, Натиск и Легион, съответно. Цените на билетите са 20 на предварителна продажба,

На 23 август за първи път на българска сцена ще гостува любимата група на руския президент Владимир Путин - Любе. Откриващият акт предстои да бъде обявен. Цените на билетите ще са 15 и 20 лв.

Само два дни по-късно - на 25 август, отново в Каварна ще се проведе Kaliakra Rock Festival. Хедлайнери на вечерта ще бъдат световноизвестните рок групи Twisted Sister и Testament. Ще има и трети хедлайнер, който засега се пази в тайна. Цената на билет за вечерта ще е 30 лв. на предварителна продажба и 40 лв. в деня на събитието.

На 26 август безплатен концерт ще дадат Supermax.

Вече са известни датите на тазгодишния Миден фест в Каварна, който миналата година се яви закриващо концертното лято в града събитие, но тази година вероятно няма да остане последно в програмата, загатна Цонко Цонев. Проявата ще продължи три дни - между 4 и 6 септември като в първия ден ще гостува руската мега звезда Филип Киркоров. Миналата година по повод същия фест в града гостуваха Scorpions.

Продажбата на билети за концерта на The Cult стартира на 15 юни на касите на НДК, Eventim.bg и мрежата на Ticketstream Bulgaria. От същите места ще могат да бъдат закупувани билети и за всички концерти на Жокер Медиа и община Каварна, като продажбата на ценните хартийки за концертите на група Любе и Калиакра рок фест ще стартира на 5 юли.

Ticketstream.bg е единствено място, от където могат да бъдат закупени електронни билети (e-tickets).

Електронните билети могат да се закупят с дебитна или кредитна карта и да се разпечатат на домашния Ви принтер.

Купи билет за концерта на The Cult ТУК.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.