Обявиха участниците в риалити шоуто "Rock Star: Supernova". Гледай онлайн

Pinterest LinkedIn +

Утре вечер (5 юли) ще бъде излъчен пилотният епизод от втория сезон на риалити шоуто на NBC за рок вокалисти "Rock Star". 15 са избраните да участват в конкурса, състезаващи се за позицията фронтмен на новата супер група на Америка - Supernova.

От тях 7 са жени, повечето умеят да свирят на поне един музикален инструмент и пишат песни. На пръв поглед вниманието привлича единственият кандидат от Лонг Айланд, 28-годишният Райън Стар (на снимката; star означава звезда), и то не заради удивителната му прилика с холивудската звезда Джейк Джиленхаал (Jake Gyllenhaal). Кариерата му е започнала още като ученик, при това с гигове в легендарните клубове CBGB и Mercury Lounge. Той обаче не е единственият, свирил на големи сцени.

Първата среща на зрителите на шоуто с участниците ще се състои утре (5 юли) от 13:00 часа българско време, когато ще бъде излъчен специалният 90-минутен пилотен епизод на "Rock Star: Supernova". Той ще може да бъде гледан и онлайн на този адрес

Епизод No.2 ще бъде излъчен на следващата вечер (6 юли), след което излъчването им ще премине във вечер позната от "Rock Star: INXS" програмна схема - всеки вторник от 14:00 ч. (бълг. време) и всяка сряда - от 13:00 ч.

Както и в първия сезон на шоуто негови водещи ще са Дейв Наваро (Dave Navarro, екс Jane's Addiction, екс RHCP) и Брук Бърк (Brooke Burke).

Към момента Supernova са: Томи Лий (Tommy Lee - Motley Crue), Джейсън Нюстед (Jason Newsted - Voivod, екс Metallica) и Гилби Кларк (Gilby Clarke, екс Guns N' Roses)

15-те кандидати за вокалист на Supernova са:

Zayra Alvarez, певица от Далас
Dana Andrews, певица от Огъста
Magni Asgeirsson, певец от Рейкявик, Исланди
Jenny Galt, певица от Ванкувър, Канада
Jill Gioia, певица от Ню Йорк
Matt Hoffer, певец от Чикаго
Storm Large, певица от Портленд
Josh Logan, певец от Манчестър, САЩ
Chris Pierson, певец от Атланта
Patrice Pike, певица от Остин
Toby Rand, певец от Мелбърн, Австралия
Phil Ritchie, певец от Оушън Сити
Dilana Robichaux, певица от Хюстън
Lukas Rossi, певец от Торонто, САЩ
Ryan Star, певец от New York

Подробна информация за участниците: RockStar.MSN.com.

Сподели.