Tunemax 6-USB Charger – ток ще има за всички от сърце

Pinterest LinkedIn +

Съвременният високотехнологичен човек има един сериозен проблем – разполага с твърде много неща, които имат нужда от зареждане. Това звучи като особено лицемерен first world problem, и вероятно е така, но този факт не отменя тежестта му.

Все пак в последните няколко години станахме свидетели на мини технологична революция – с което имаме предвид, че технологиите ни превзеха и поеха управлението. Тръгнахме с мечти как ще командорим телефоните си (че даже с глас): "Обади се на жената!", "Намери ми ресторант!", "Запази ми билети за концерт!", а то какво излезе – те ни заповядват: "Дай ми ток", "Намери ми wi-fi"...

Повечето от нас си представяха роботската революция като нещо по-вълнуващо, стил "Терминатор", а тя каква излезе... Но да не се отплесваме, говорехме за нуждата от зареждане. Много от нас имат смартфон (или два), таблет, МР3 плейър, фотоапарат и какво ли още не, които трябва да бъдат зареждани, за предпочитане – едновременно. Като добавим и джаджите на половинката и/или децата, и става мазало.

Решението е просто и се нарича Tunewear Tunemax 6-USB Charger (цена 89 лв.) - захранване с 6 USB изхода за мобилни устройства. Накратко, това е една "разпределителна" кутия с шест USB входа, в която да включите всичките си кабели и да храните устройствата си по едно и също време.

Tunewear Tunemax 6-USB Charger

Джаджата е съвместима с всички мобилни устройства, които се нуждаят от ток до 2.1 ампера. Трябва да отбележим, че Tunewear са империалисти и захранващият кабел е с американски стандарт. За ваше удобство в комплекта все пак продавачът е добавил и адаптер от US към EU стандарт.

Общо взето, за тази кутийка няма какво чак толкова да се каже – има една задача и я върши компетентно. Ако смятате, че имате нужда от нещо такова, цената е достъпна, а предоставеното удобство не е за подценяване.

Купи Tunewear Tunemax 6-USB Charger ТУК

Сподели.