Тройна доза сексапил на корицата на Vogue (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

Малко сме изненадани, че редакторите на Vogue не са се поддали на изкушението да сложат на корицата си за септември някоя музикална или филмова звезда – например поп дивата Beyonce, за която напоследък упорито се носят слухове, че ще се развежда с рапъра Jay Z.

За наша радост от корицата на най-новото издание на модната Библия блестят не една, не две, а цели три млади звезди от модния подиум – т.нар. "Instagram момичета", които всеки ден печелят милиони фенове в социалните мрежи.

Това са пуерториканската красавица Джоан Смолс (Joan Smalls), 22-годишната Кара Делевин (Cara Delevingne) и най-добрата приятелка на Тейлър Суифт - Карли Клос (Karlie Kloss), а фотосесията е заснета от Mario Testino.


Самата Кара, която има над 6 милиона последователи в Instagram, е лице на корицата на британския Vogue.

Още шест невероятни красавици ще привлекат вниманието ви от вътрешните страници на списанието – Аризона Мюз (Arizona Muse), която става майка преди да се прочуе като модел, англичанката Еди Кембъл (Edie Campbell), 17-годишната Имаан Хаммам (Imaan Hammam), китайският модел Фей Фей Сун (Fei Fei Sun), 18-годишната унгарка Ванеса Аксенте (Vanessa Axente) и горещата румънка Андреа Диакону (Andreea Diaconu).


Читателите на есенния брой на Vogue ще могат да се насладят и на огромен брой страници – цели 856, които ще ги вдъхновят с изключителни модни предложения.


Сподели.