Звездата от Gossip Girl Блейк Лайвли стана индианка за Vogue (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Блейк Лайвли (Blake Lively) показва невероятната си усмивка на корицата на новия брой на световноизвестното модно списание Vogue за месец август 2014.

За изданието 26-годишната звезда говори откровено за брака си с актьора от Green Lantern Райън Рейнолдс (Ryan Reynolds) и за своя наскоро стартирал лайфстайл уебсайт Preserve.


"Сигурна съм, че ще има хора, които ще кажат ужасни неща. Толкова лъжи са се изписали за мен. Не мога да повярвам, че моето семейство трябва да чете тези измислици. Просто трябва да правиш това, което те прави щастлив. Хората обичат да четат клюки", заявява холивудската звезда.


Актрисата от хитовия сериал Gossip Girl споделя, че 37-годишният й съпруг е неизменна част от всяка нейна авантюра.

"Всичко в живота правим заедно. Ако аз се снимам в някой филм, той ми помага с ролята ми. Аз също му помагам. Той е прекрасен писател – написал е много неща за моя сайт. Той ме познава най-добре и винаги би ми казал, ако нещо не е наред."


Автор на прекрасната фотосесия за изданието е фотографът Марио Тестино, а визията на холивудската актриса е в пълен унисон с прекрасната природата, която я заобикаля.

Сподели.