Трогателен Бербатов: Без момчета вкъщи!

Pinterest LinkedIn +

Звездният ни футболист Димитър Бербатов се умили от гледката на двете си момичета, които си играят безгрижно. Той ги снима и сподели с феновете си кадъра, на който очевидно собственоръчно е добавил и "бащината фигура". А ето и коментара към тази пасторална картинка:

"Към всички бащи! Особено към бащите на момичета! Погледнете картинката! Ние сме онова нещо в червено, зад ъгъла. Гледаме тайничко, от сенките... Децата ще падат и стават, ще плачат и ще се смеят, ще обичат и ще бъдат обичани, а също така и ще страдат от любов... И ще им бъде забранявано да водят момчета вкъщи... (аз знам, знам, че ще се случи). Но през цялото време ние трябва да бъдем там, зад ъгъла, просто за всеки случай, ако се наложи да се намесим и да им помогнем (НО ПЪРВО ГИ ОСТАВЕТЕ ДА СЕ ОПИТАТ ДА СИ ПОМОГНАТ САМИ). И разбира се, те ще се ни се противопоставят и ще спорят с нас, ще ни наричат по неприятни начини, ще ни казват, че не ни обичат, когато не им позволяваме разни неща (А НИЕ, ЕСТЕСТВЕНО, ЩЕ ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ ГО МИСЛЯТ НАИСТИНА), а през цялото време ние никога няма да се предадем, никога, и винаги трябва да бъдем наоколо... В сенките, наблюдавайки ги, за всеки случай... Като истински супергери... Така че нека да се опитаме да бъдем такъв супергерой за тях...".

Любящият баща добави и хаштагове
#fatherdaughter #dad #fathers.

А вие успявате ли да бъдете супергерои ли сте за своите деца?

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.