Димо Алексиев показа порасналите си дъщери

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Димо Алексиев показа порасналите си деца – 8-годишната Лора от първия си брак и малката си дъщеричката от Анджела Медзикян. Момиченцето вече е на година и половина и досега звездата от "Откраднат живот" не си е позволявал да я показва на бял свят.

 

Д-р Генадиев дори още не е разкрил името на втората си дъщеричка, за която единствено се знае, че е одрала кожата на татко си.

Лора, която е плод на любовта на Димо с актрисата Ана Топалова, също се е метнала на баща си, но само по външен вид. Характерът бил изцяло на мама, признава актьорът.

 

Алексиев и бившата му съпруга се разделиха през 2015 г. без лоши чувства. Вече повече от 5 години той има връзка с Анджела Медзикян, а двете с Ани поддържат много добри приятелски отношения.

Голямата му дъщеря Лора пък обожава сестричката си и много обича да се грижи за нея.

Миналата година майка й Ана вдигна лятна сватба с известния композитор и пианист Минко Ламбов. Не е изключено скоро щерката на Димо Алексиев да се сдобие с още една природена сестричка или братче, коментират близки до семейството.

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.