Тризначките се съблякоха за Playboy

Pinterest LinkedIn +

Най-популярните тризначки в България Вяра, Надежда и Любов са звездите от корицата на януарския брой на Playboy.

Уникалната фотосесия на тазгодишната победителка в Big Brother и двете й сестри е разположена върху 9 страници, към които е добавен и двустранен постер за най-запалените фенове на нашумялото трио.

58 брой на мъжкото списание излиза заедно с 12-страничен стенен календар за 2007 г. с някои от най-големите звезди на Playboy България.


Любов, Вяра и Надежда - на плакат в Playboy

Момиче на месеца е пищната брюнетка от Бургас Росица Маркова, а освен нея на страниците на списанието може да се види и ослепителната носителка на титлата Мис Великобритания 2006 – Даниел Лойд.

Специален фоторепортаж е посветен на церемонията Playcars 2006, на която списанието раздаде своите първи годишни награди за автомобили."Жените на Георги Илиев" е ексклузивен откъс от книгата на журналиста Димитър Златков "Смъртта на големите босове", която излиза през януари и се очаква да се превърне в бестселър на пазара.

В "9-те най..." този месец Playboy прави преглед на най-еротичните моменти в световното кино през 2006 година.

Интервютата в януарския Playboy са с един от най-продаваните рапъри на Америка – Лудакрис (Ludacris) и със звездата от сериала "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория.

Сподели.