Тризначките триумфират в Big Brother 3. Любов спечели голямата награда

Pinterest LinkedIn +

21-годишната тризначка Любов Станчева спечели голямата награда от 200 000 лв. в третото издание на Big Brother България. На второ място се класира 57-годишната Виолета Кондова а останалите финалисти Лиляна, Палома и Боян заеха следващите места.

Големият финал на третия сезон на риалити шоуто започна с неочаквано за зрителите появяване на вече излeзлите от къщата съквартиранти. Те бяха облечени в различни тематични костюми и изпълниха общ кратък танц, с който се представиха пред събралата се публика.


Излязлите съквартиранти в сценични костюми на финала на шоуто
Снимка: Avtora.com

След това те заеха местата си в специално обособена VIP-зона, откъдето наблюдаваха шоуто. Техни почитатели от публиката в студиото постоянно се опитваха да привлекат вниманието им и да поискат автограф от тях. Въпреки че седяха на едно място, бившите съквартиранти отново се бяха разделили на агитки и подкрепяха своите, останали на финала.

Последните финалисти в шоуто бяха петима: Боян, Лиляна, Палома, леля Вили и Любов. Всички те се бяха събрали около масата в хола на къщата и тръпнеха в очакване на решението на зрителите.

Първият излязъл от къщата беше единственият останал на финала мъж - Боян Ангелов - с минимален резултат от зрителското гласуване - 11%. С това стана ясно, че за първи път в историята на Big Brother в България победителят ще бъде жена.


Боян веднага след излизането си от къщата на Big Brother
Снимка: Avtora.com


На сцената Боян беше посрещнат от майка му и приятели, а от бившите съквартиранти го аплодираха Светлана, Мариола и Ева. На въпроса на водещия Ники Кънчев дали се чувства загубил, Боян отговори: "Аз спечелих много пъти, преди да изляза, и това са новите ми приятели от къщата."

Малко след това на сцената се появиха Пеньо и Тодор. Чирпанлията изпя новата си песен, която успя да запише след излизането си от къщата - "Счупени криле". Богословът Тодор Карагьозов го подкрепяше мълчаливо като седеше на сцената и слушаше замислено.


Пеньо и Тодор на сцената в студиото Снимка: Avtora.com

След двукратно пускане на "последни 2 минути" от къщата излязоха не един, а двама съквартиранти – Лиляна и Палома. Това беше и поредният прецедент в този сезон на риалити шоуто. Първите близки, които Лиляна видя, бяха родителите й, брат й и, за нейна радост, Борислав.  Участничката определи престоя си в къщата като "вълнуващ", а по повод на очакванията си за връзката й с ръгбиста Лиляна коментира: "Предполагам, че тази вечер ще консумираме дълго въздържаните чувства".


Ники Кънчев прави "стерео" интервю със съквартирантките
Снимка: Avtora.com

Заедно с нея излезе и плевенчанката Палома, която беше посрещната от сестра си, приятели и новата й любов от къщата - бургаския охранител Павел Таков. Личният й коментар за участието в шоуто беше: "Моята лична победа е Павел."

Около час преди края на Big Brother 3 в къщата останаха само Виoлета и тризначката Любов. До окончателното затваряне на телефонните линии, на които гласуваха зрителите, процентната разлика варираше непрекъснато, при което и двете участнички на моменти взимаха преднина от около 10%.

Към 22:30 ч. стана ясно, че окончателните резултати от гласуването са 44% за Виолета Кондова и 56% за Любов Станчева. В студиото леля Вили беше посрещната от дъщерите си, внучката си и приятелки. След като прие окуражителни възгласи и аплодисменти от публиката, тя сподели с водещия Ники Кънчев, че би останала още толкова време в къщата и добави: "Очаквам сега да се завърти и някой младеж на мойта възраст".


Публиката бурно посрещна леля Вили Снимка: Avtora.com

След като се почуди откъде точно да излезе, последна напусна къщата на Big Brother тризначката Любов. С нейното появяване на сцената избухнаха фойерверки и конфети. Сестрите й подскачаха развълнувани, а към тях се присъедини и агитката й от бивши съквартиранти: Пеньо, Гаро и Тодор.

Първите й думи бяха: "Благодаря на всички, че ме подкрепиха!". На въпроса на Ники Кънчев кое е първото нещо, което смята да направи след излизането си от къщата като победителка, Любов отговори: "Искам да видя всичките си близки и да се забавлявам!". Престоя и контактите си с останалите съквартиранти тя коментира така: "Тодор, Пепи и Ева ще останат завинаги в сърцето ми, а с другите се надявам да станем приятели."


Любов, заметната с българското знаме ликува със сестрите си
Снимка: Avtora.com

Голямата награда от 200 хиляди лева Любов получи лично от директорката на Нова Телевизия Силвия Зурлева, която надписа чека в студиото. Освен всички учасници в Big Brother 3 на сцената се качиха и победителят от VIP Brother Константин, придружен от приятелката си - поп-фолк певицата Райна, както и призьорът от предишния сезон на риалити шоуто Мирослав Атанасов.

Сподели.