Тридневният денс фестивал SeeMe отново в София

Pinterest LinkedIn +

От 17 до 19 май, 2007 за втора поредна година София ще стане домакин на музикалния фестивал South–East European Music Event (SeeMe).

Фестивалът ще се проведе в три вечери в "Парти център 4-ти км", като във всяка от отделните зали ще се представят различни DJ-и и артисти. SeeMe ще бъде официално открит с американските звезди на вокалния хаус Барбара Тъкър, Кийт Томпсън и Джорджи Порджи, а по-късно ще се появят и култовите Satoshi Tomiie и Hector Romero, които ще представят лейбъла си Saw Recordings. В съседната зала G.L.A.M. ще представят саунда на холандската денс сцена с водещи имена като Lucien Foort, Laidback Luke и много други, придружени със специален декор и визия.

Втората фестивална нощ е посветена на ъндърграунд звученето с българско участие от страна на Nikki I, австрийските лайв хип-хоп изпълнители MAGUS & DJ FOXXXY и рага изпълнителя Selecta Kutta. Вечерта ще завърши с дръм енд бейс ритмите на DJ Solaris. Паралелно в другите две зали ще се представят лейбълът Fokused и един от най-горещите клубове на Ибиса – Amnesia. Резидентът на Amnesia – Les Schmitz, холандският диджей Benjamin Bates и сръбския DJ Acim ще пускат като едновременно с това ще се състоят пърформанси на танцьори от клуба. Специално за партито ще пристигнат оригинални Amnesia Ibiza Drag Queens.

Фенове на техно музиката и тази година ще имат възможност да чуят едни от най-големите имена на сцената. Специално за партито пристига един от най-нашумелите в момента британски диджеи – DJ Fergie, както и гръцката звезда Spiros Kaloumenos. Другата зала ще предложи саунда на Mike Hall – ди джей, представен от световното списание "DJ Mag".

Едно от най-очакваните изпълнения ще бъде и представянето на един от най-големите лейбъли Ministry of Sound. Невероятната DJ-и Lottie (на снимката), легендарният Danny Freakazoid и Chris Bailey закрият фестивала в "Парти център 4 км" на 19 април.

За разлика от миналата година, когато фестивалът беше разделен на три тематични вечери – хип-хоп и d&b, техно и хаус, тази година ще се провеждат паралелно по три различни партита всяка вечер, така че феновете на денс музиката ще могат да се насладят на огромен диапазон от разнообразни стилове.

Електронни билети за събитието на цена от 20 лв могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria.

Сподели.