Трети сезон на Sherlock идва най-рано в края на 2013

Pinterest LinkedIn +

За съжаление на феновете на детективския сериал на ВВС Sherlock (Шерлок) предстоящият му трети сезон ще бъде забавен до втората половина на 2013 г. или дори до началото на 2014 г.

Въпреки че първоначално всички се надяваха трети сезон на минисериала да бъде излъчен през лятото на 2013 г., това няма да бъде възможно, тъй като началото на снимките му е отложено с няколко месеца.

Като причина за забавянето се посочват заетите графици както на Бенедикт Къмбърбач (Benedict Cumberbatch), който играе ролята на Шерлок Холмс, така и на помощника Джон Уотсън, изигран от Мартин Фрийман (Martin Freeman).

На последния му предстои участие в може би най-очаквания филм за 2012 г. - The Hobbit: An Unexpected Journey (Хобит: Неочаквано пътешествие), както и в двете му продължения, планирани за 2013-2014 г.

Къмбърбач пък ще е част от продължението на Star Trek (Стар Трек) - Star Trek Into Darkness, екранизацията на пиесата August: Osage County с Мерил Стрийп (Meryl Streep), а също така ще се превъплъти в дракона Смог в спомената вече трилогия The Hobbit.

Сподели.