Чуй пълния саундтрак на The Hobbit: An Unexpected Journey тук!

Pinterest LinkedIn +

Ексклузивно в сайта на списание Rolling Stone беше разпространен за слушане целия саундтрак към предстоящата първа част на The Hobbit - The Hobbit: An Unexpected Journey (Хобит: Неочаквано пътешествие).

Подобно на музиката от Lord of the Rings (Властелинът на пръстените) саундтракът на The Hobbit е дело на композитора Хауърд Шор (Howard Shore), който има три награди Оскар за първата трилогия.

Записите на музиката Шор е направил в емблематичното Abbey Roads студио в Лондон с участието на Лондонската филхармония.

The Hobbit: An Unexpected Journey OST се състои два диска - първият от 15 трака, а вторият от 17, някои от които са Riddles in the Dark, An Ancient Enemy, Axe or Sword?, както и станалата изключително популярна песен от официалния трейлър на филма Misty Mountains, изпълнявана от Ричард Армитаж (Richard Armitage) и колегите му от актьорския състав.

The Hobbit: An Unexpected Journey тръгва по кината от 14 декември 2012 г., като втората и третата част се очакват съответно през декември 2013 г. и лятото на 2014 г.


Сподели.