Травис Баркър пропуска турне на Blink-182 заради страх от летене

Pinterest LinkedIn +

Австралийското турне на американската поп пънк банда Blink-182 ще мине без барабаниста Травис Баркър (Travis Barker). Причината е, че татуираната рок звезда изпитва страх от летене и няма как да стигне до островния континент.

Поради тази причина останалите членове на Blink-182 Том Делонг (Tom DeLonge) и Марк Хопъс (Mark Hoppus) ще проведат австралийското си турне с друг барабанист. Почти сигурно е, че това ще бъде Бруукс Уокърман (Brooks Wackerman) от калифорнийските пънк ветерани Bad Religion.

"Съжалявам, че трябва да обявя това, но няма да бъда с Blink-182 в Австралия. Все още не съм се отърсил от ужасяващите събития, които съпроводиха предишния случай, когато летях. Тогава самолетът, в който бях, се разби и 4 души, двама от които бяха най-добрите ми приятели, загинаха.

Дал съм благословията на бандата да избере друг барабанист. Съжалявам, че трябва да разочаровам феновете си в Австралия. Надявам се, че някой ден ще ида там и ако трябва, ще го направя с кораб по море", се казва в официалното обръщение на Травис Баркър.

Сподели.