Blink-182 се разделят с лейбъла си

Pinterest LinkedIn +

След като се събраха за създаването на миналогодишния албум Neighborhoods, Blink-182 се разделиха с лейбъла си Interscope. "Свобода!! От днес Blink е независима банда!!!", написа в Twitter вокалът и китарист на бандата Том Делонг (Tom DeLonge), публикувайки туита заедно със снимка на Мел Гибсън от филма "Смело сърце". Blink-182 подписа с Interscope, дъщерната компания на Universal Music Group, през далечната 1997 година.

"Да, наистина вече не сме с Interscope. Имахме едно дълго и незабравимо пътуване с тях, което започна с Cargo records, след това MCA, после Geffen и накрая Interscope, но вече дойде времето да продължим напред", каза басистът на бандата Марк Хопъс (Mark Hoppus).

"Причините да не работим заедно са много и разнообразни, но ние им пожелаваме успех с всичко в бъдеще и изказваме благодарностите си към всички, които работиха усилено над Blink-182 през годините".

Хопъс каза, че бандата планува да продължи с писането на песни "до края на годината" и да запише всичко след турнето си в Австралия през февруари.

"Като става дума за лейбъли, ако трябва да бъдем честни, чакахме, последните думи на адвокатите за това дали договорът ни с Interscope е изтекъл със затаен дъх. Сега бъдещето е една широко отворена врата", каза Хопъс. "Късметлии сме да сме в позиция, където след 20 години заедно можем да сме самостоятелни и да сме отворени за всички предложения. Доста сме развълнувани. Мисля, че бандата ни е в най-доброто положение за последните няколко години."

Сподели.